NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 13 990 Kč
NA DOTAZ
naše cena 13 990 Kč
NA DOTAZ
naše cena 13 990 Kč
NA DOTAZ

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 250 Kč
NA DOTAZ
naše cena 1 250 Kč
NA DOTAZ
naše cena 3 000 Kč
Skladem

KONTAKTY

Bezva běžky CZ s.r.o
Boží Dar 209
362 62 Boží Dar
tel: +420 777 585 129
info@bezvabezky.cz

NOVINKY

arr3VANOCE10 - Vánoční sleva 10% na většinu produktůAž do Vánoc máte možnost uplatnit slevu 10% na většinu produktů prostřednictvím slevového kódu... arr3Tréninkové plány na míruDnešním dnem začínáme nabízet možnost Tvorby plánů na míru nejen členům Hobby teamu Bezva běžky CZ,... arr3DRLIK - nové modelyFirma DRLIK doplnila svůj sortiment o nové modely kolečkových lyží - hlavní změny se udály mezi... arr3Kolečkové lyže DRLIK v nabídceJaro je tu a s ním i kompletní sortiment špičkových kolečkových lyží zn. DRLIK ! Včetně kompletní... arr3První nové kurzy již vypsány...První květnové kurzy jsou již uvedeny na eshopu, další doplníme již brzy...... arr3Vosky SWIX v nabídce eshopuDnešním dnem již máme v nabídce i vosky značky SWIX, chystáme taktéž zařadit do eshopu také servisní... arr3Vosky TOKO dnešním dnem v nabídceDnešním dnem jsme pro Vás zařadili do nabídky vosky značky TOKO......

Využíváme platební bránu


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů